marți, 3 martie 2015

Nu te uita la numar! Uita-te la cer!


            Faptul că unele mişcări creştine numite "istorice" sau "neoprotestante" au prosperat in sens numeric, arata ca sunt aprobate? Ce este garantia aprobarii? Numarul mare de oameni sau implinirea vointei lui Dumnezeu (Matei 7:21)? Nu numărul mare de oameni face o mişcare aprobata de Dumnezeu. Oamenii lui Dumnezeu au fost deseori în minoritate numerică, ca în cazul profetului Ilie (1Împăraţi 19:14,18).
            De ce unii credincioşi ca profetul Ilie nu au succes? Mulţi stau şi îi privesc, sunt de acord cu ei, dar la încercări şi prigoniri îi părăsesc….Deşi au văzut confirmarea lui Dumnezeu asupra jertfei lui Ilie, atunci când Isabela, împărăteasa de rit păgân a pornit contraofensiva împotriva lui Ilie, nimeni nu i s-a alăturat să-l spijine si el a fost foarte descurajat, dorindu-si moartea.
            Cazul profetului Ilie, are o mare însemnătate pentru zilele noastre. El nu ştia că mai sunt şi altii ca el (7000 mii - o cifră apreciabilă)! Oameni ai lui Dumnezeu există dar nu sunt populari şi de aceea nu se cunosc. 
Nu, numarul mare de oameni atasat unui cult istoric sau neoprotestant nu este o garantie ca ei sunt aprobati!

Cineva a publicat un articol din declaratia mea de credinta, dar dupa ce a primit critici, l-a sters. Eu stiu ca in sinea lui a facut un lucru fortat, convins mai degraba de imprejurarile ostile, decat de logica, Dumnezeu sa il ierte. In aceasta lume trebuie sa fi singur impotriva tuturor, atat timp cat il stii pe Dumnezeu de partea ta.

 Ce se întâmplă cu sufletul omului după moarte?

Un verdict cu privire la suflet 

stabilit în urma comparării Bibliei cu manuscrisele timpurii 

http://armoniamagazineusa.com/2015/01/25/ce-se-intampla-cu-sufletul-omului-dupa-moarte/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.